Οι Σιχαμένες Γιουτουμποσοφιστίες

Σχολιάστε

10 Φεβρουαρίου , 2013 από Hountas


Έχω πραγματικά βαρεθεί από όλες αυτές τις Γιουτουμποσοφιστίες , που φτιάχνει ο καθένας σχετικά με το τι έχουν κάνει να με υποδουλώσουν χωρίς να σκέφτεται ,ίσως και επίτηδες, αυτός ο «καθένας» τους παράγοντες και τα κίνητρα κατασκευής τέτοιων “ντοκυμαντέρ”. Κατασκευάσματα που είναι Τίγκα στην φιλοσοφία του στύλ «το είπε και η τηλεόραση» , “το ανάρτησαν στο γιουτουμπ/φεηςμπουκ/ιντερνετ”, δηλαδή το είπε κάποιος άλλος για σένα , έγινε η μετάθεση, δηλαδή, της “αυθεντίας” από τον δικό σου εγκέφαλο στον εγκέφαλο τρίτου προσώπου, μην τυχόν και “εσύ” σκεφτείς λιγάκι με το δικό σου μυαλουδάκι. Μη πάρει καμιά σωστή στροφή; ε;

Τα βιντεάκια που είναι τίγκα στην κυριολεξία στο «σ εχω βάλει κάτω και σου φτυαρίζω γνώση που θέλω εγώ να ξέρεις”, χωρίς να δίνουν την παραμικρή υποψία πρότασης για την ανάστροφη διαδικασία «θεραπείας». Τα κραυγαλέως ΣΤΗΜΕΝΑ «πειράματα» υποταγής και κοινωνικής μηχανικής, που απεικονίζονται, με πασιφανές το μήνυμα του monkey see monkey do. Ακόμη και η “επιστημονική αποτύπωση” του “πειράματος” έχει αποδειχθεί περίτρανα μέσα στους αιώνες της ιστορίας της προπαγάνδας πως είναι το καλύτερο μέσο της ίδιας της προπαγάνδας, αφού βλέπεις ιδίοις όμασι” πως πείθονται τα “υποκείμενα” σε συμπεριφορές και πράξεις. Αυτα τα αγοράσανε τα Αμερικανάκια του 60. ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΧΡΟΝΟ Θέασης τέτοιων βίντεο, ΧΑΜΕΝΟ – ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ, στοχευμένο προς ανθρώπους μπερδεμένους ή/και “εκπαιδευμένους” από το χαζοκούτι, να βλέπουν μια λωρίδα φίλμ να περνάει μπροστά από τα μάτια τους, την οποία τους την βάφτισαν, άλλοι, “ενημέρωση”. Ένας αχταρμάς «ευρημάτων»- ανευρυσμάτων τόσο κοντά σε πρακτικές ΚΥΠατζίδηκες που είναι πασίδηλος ο καημός της Εξουσίας να άγει και να φέρει το μυαλό μου σε «προτηγανισμένα» συμπεράσματα:
“Αγαπημένοι” ηγέτες ενάντια σε δηλώσεις “μισητών” εξουσιαστών. Αντιπαραθέσεις των ξεχασμένων υποσχέσεων των εξουσιαστών με τα τωρινά τους λεγόμενα. “Φιλέλληνες” Άγγλοι Νεοφασίστες της τάξης του Υπεράνθρωπου , ερωτευμένοι με τις φυλετικά καθαρές κοινωνίες που “βρίσκουν και μιλούν” τώρα “που τους παίρνει”, γίνονται δημοφιλείς στο φέης μπούκ και το γιουτούμπι ξεχνώντας περίτεχνα τους σχεδόν όμοιους λόγους του Χίτλερ / Μουσολίνι, όταν ήταν ακόμη πολιτικοί υποψήφιοι.

Ευχαριστώ αλλά , ο γιατρός της ψυχής μου μου συνέστησε να μαγειρεύω υγιεινά, ο ίδιος, την ζωή και την συνείδησή μου και να κάνω τα δικά μου “πειράματα” για την απόδειξη της όποιας αμπελοφασουλοφιλοσοφίας, χρησιμοποιώντας οικολογικά προϊόντα – Το Μυαλό μου.

Και τέλος: Δεν θέλω άλλους ελιτίστες αυτόκλητους Μάρτυρες & Ήρωες του Λαού. Θέλω τον Λαό Ήρωα σε μια υπομονετική διεργασία ενημέρωσης, προετοιμασίας, και αφύπνισης όσον το δυνατόν περισσότερων τάξεων/μαζών/ατόμων με στόχο την συνειδητή εξέγερση και ανατροπή της Κατοχής.

Αυτά. (…τα πε και ο Γληνός !)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: