Επιταχύνεται η καταστροφή των πόρων της Ελλάδας – διοχετεύεται προς Ισραήλ η παραγωγή ρεύματος από Κρήτη;

1

28 Αύγουστος , 2013 από Hountas


Μέσα από μιαν «αθώα» ασήμαντη και κατά τα άλλα «χαρούμενη» συνέντευξη προετοιμάζεται η καταστροφή των χώρων φυσικής ομορφιάς της πατρίδας μου ,η «αλλαγή»  των περιβαλλοντικών διατάξεων, προς όφελος όλων εκείνων που θέλουν την Ελλάδα μια «υπό-ανάπτυξη» χώρα! Δείτε αποσπάσματα, βγάλτε  συμεπράσματα:

Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: «Είχαμε μια οριζόντια* συζήτηση για πολλά θέματα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής. Άλλωστε μια αποτελεσματική περιβαλλοντική, χωροταξική και ενεργειακή πολιτική είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη. Και τα δυο Υπουργεία πρέπει εκ των πραγμάτων να προχωρήσουν χέρι – χέρι και πραγματικά είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, από την πλευρά του Υπουργείου Ανάπτυξης, ότι υπάρχει συναντίληψη.

Μιλήσαμε για το κομβικό θέμα των αδειοδοτήσεων. Από την πλευρά του Υπουργείου Ανάπτυξης υπάρχει εδώ και καιρό συνεργασία με μια ομάδα της Παγκόσμιας Τράπεζας και είναι στις προτεραιότητές μας να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα των αδειοδοτήσεων εγκατάστασης και λειτουργίας των επιχειρήσεων, με ένα τρόπο δραστικό. Το χρωστάμε όχι απλά στις επιχειρήσεις, στην ελληνική οικονομία, για να γίνουμε πράγματι μια οικονομία φιλική στην επιχειρηματικότητα.
Από την πλευρά μας λοιπόν χωρίς να λογαριάσουμε το κόστος σύντομα θα παρουσιάσουμε ένα πλαίσιο πολιτικής για τις αδειοδοτήσεις και το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κινείται προς την ίδια κατεύθυνση και θα κινηθούμε με ένα τρόπο παράλληλο και σε συνεργασία.

Επίσης αυτή η  Ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης , μήπως έχει άμεση σχέση με τα αναρίθμητα πλέον Αιολικά της Πάρκα και  την εκμετάλευσή τους;

Μήπως βρήκαμε τρόπο να  διαφεύγουμε το ρεύμα που παράγεται επί ελληνικού εδάφους που «θα ωφελούσε τον τόπο» χωρίς να  νοιαζόμαστε κάν για τον τόπο παραγωγής; (Ασε, είναι θεωρητικό το ερώτημα…).

 

Εδώ όλο το άρθρο του Taxheaven

Επιταχύνονται οι διαδικασίες ηλεκτρικής διασύνδεσης των νησιών – Προτεραιότητα στην Κρήτη.

*Οριζόντια = Ισοπεδωτική.

One thought on “Επιταχύνεται η καταστροφή των πόρων της Ελλάδας – διοχετεύεται προς Ισραήλ η παραγωγή ρεύματος από Κρήτη;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: