Οδικός χάρτης για την απεργία των καθηγητών. | ΕΠΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σχολιάστε

9 Σεπτεμβρίου , 2013 από Hountas


 

Ξεκινάμε μια απεργιακή κινητοποίηση με παχιά λόγια και περίσσιες υποσχέσεις, στη βάση των προβλημάτων που προκλήθηκαν από την εφαρμογή του νομοσχεδίου για το Νέο Λύκειο. Αλήθεια έχουμε αναλογιστεί προς τα που οδεύουμε; Έχουμε διασφαλίσεις τους όρους και τις προϋποθέσεις για την επιτυχή έκβαση του αγώνα μας; Έχουμε αναλύσει και καλύψει όλες τις παραμέτρους; Έχουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που μας θέτουν οι συναγωνιστές μας; Τέλος, έχουμε διασφαλίσει τη συνέχεια και συνέπεια λόγων και πράξεων;
Είχαμε μιλήσει από την αρχή (από τον Αύγουστο) λέγοντας πως ο αγώνας μας θα πρέπει να αρχίσει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς διότι έμπαιναν άμεσα δύο θέματα.
Το πρώτο θέμα (1) ήταν η ενημέρωση του survey (δλδ του μηχανογραφικού συστήματος που καταγράφονται όλα τα στοιχεία του σχολείου, των μαθητών, των καθηγητών και των τμημάτων). Δυστυχώς, δεν έγινε δεκτή η εισήγηση για απόφαση της ΕΛΜΕ ώστε κανένας συνάδελφος να μην αναλάβει να το ενημερώσει. Έτσι, πλέον, όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση του υπουργείου, μιας και έχει ενημερωθεί από τη δεύτερη ημέρα λειτουργίας των σχολείων. Ο υπουργός έχει στα χέρια του όλη την οργάνωση των σχολείων για τη νέα χρονιά και έτσι μπορεί να κρατήσει ή να πετάξει ότι του είναι άχρηστο!

 

Οδικός χάρτης για την απεργία των καθηγητών. | ΕΠΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: