Σωθήκαμε σας λεω! (ver 2.0) Απόφαση για εγγυημένο εισόδημα μέσα στο 2013

Σχολιάστε

16 Σεπτεμβρίου , 2013 από Hountas


Ναι καλέ, σας τι έλεγα και δεν με πιστεύατε! Μετά την φοροεπιδρομή, τις κατασχέσεις, τις αυτοκτονίες, την εξαθλίωση των παιδιών σου, τα απανωτά εγκεφαλικά που πάθαινες βλέποντας τα  πιτσιρίκια σου να πεινούν  και να μην έχεις να τους δώσεις ούτε ένα κουλούρι, τα βάσανά σου ήρθαν στο τέλος τους. Για  αυτούς που  έφτασναν  στο χείλος της τρέλλας και ξανβαγύρισαν , Η ελληνική Χουντα τους απονέμει με καμάρι τον τίτλο του δικαιούχου  του εγγυημένου εισοδήματος! Αποστεωμένος με την Βούλα. Εξαθλιωμένος με βεβαίωση πρωτοκόλλου.

Μπράβο στη Χούντα, ειδατε; Τι νομίσατε, μονο με τον Παπαδόπουλο που δωσε τα ταξί, και  «εξαφάνισςε» τα δάνεια; Εχουμε και τον  Αντώνη Μας!

Ποιος την χ3ζ31 την Δημοκρατία σας… ε;  Αρκεί να χουμε «ψωμάκι» να τρώμε … Τι καλός Αφέντης  πουν’ τούτος δω…. Σας παραθέτω από το Taxheaven:

Μέσα στο 2013 θα εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση ΚΥΑ των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Όπως εξηγεί σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με τον Ν. 4093/2012 θεσπίστηκε πιλοτικό πρόγραμμα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε δύο περιοχές της χώρας. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα συνιστά εισοδηματική ενίσχυση σε άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και λειτουργεί συμπληρωματικά με τις εκάστοτε εφαρμοζόμενες πολιτικές καταπολέμησης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

μέσω Απόφαση για εγγυημένο εισόδημα μέσα στο 2013.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: