Λιμενικό Σώμα: Διώξεις και τιμωρίες δημοκρατικών αξιωματικών .Οπως γινόταν στην Χούντα;

1

6 Νοέμβριος , 2013 από Hountas


Σας παραθέτω κομμάτια από το άρθρο που βρήκα στο blog «Πειρατικό Ρεπορτάζ». Είναι  σοκαριστικό το πως  ο Μεσαίωνας επιχηρείται να επιβληθεί ξανά στους ένστολους, για να «ολκληρωθεί» η υποταγή τους και μαζί με αυτήν να  αποδυναμωθούν και οι δημοκραικές δυνάμεις  που πασχίζουν για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από την Κατοχή των Ευρωχουντικών. Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα:

Πρωτοφανείς διώξεις ασκούν από κοινού κομματικοί διοικητές ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. στο Λ.Σ., εναντίον Δημοκρατικών στελεχών που τόλμησαν να καταγγείλουν την κακοδιοίκηση, το όργιο «ευνοιοκρατίας» και «κομματοκρατίας», τις παρανομίες και πλαστογραφίες της διοίκησης, καθώς και τις διώξεις των διοικούντων εναντίον όσων δεν συνεργούν στην αυθαιρεσία τους. Οι Δημοκρατικοί Λιμενικοί που τολμούν να κάνουν ευσυνείδητα το καθήκον τους, δηλαδή να τηρούν τον όρκο τους υπερασπιζόμενοι τα Δικαιώματα των πολιτών. Διώκονται ακόμα και όταν εφαρμόζουν το πρώτιστο καθήκον τους – δηλαδή  το να υποστηρίζουν το Σύνταγμα, το Δημοκρατικό Πολίτευμα και τα Δικαιώματα που απορρέουν από αυτά. Διώκονται ακόμα και όταν απλά τολμούν να επικαλεστούν το Σύνταγμα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που αυτό προστατεύει.

Ο  «Π» είναι ευσυνείδητος Λιμενικός ο οποίος τιμά «στολή και εθνόσημο»  και δουλεύει σκληρά για  να εκτέλεσει τα καθήκοντά του σύμφωνα με τον όρκο που έδωσε στην πατρίδα του. Σε όλους εμάς δηλαδή , και στον καθένα ξεχωριστά!

Αντ’ αυτού ο Δημοκράτης  «Π» και  αμερόληπτος Λιμενικός διώκεται γιατί αναφέρεται στις έννοιες δίκαιο, Σύνταγμα, Δικαιώματα :

1) Στις 28-11-2011 συνέβη σοβαρό περιστατικό θαλάσσιας ρύπανσης.  Οι διοικούντες, πλαστογράφησαν τα στοιχεία του συμβάντος με τρόπο που να  ενοχοποιούνται αθώοι, και να απαλλάσσονται οι πραγματικοί ένοχοι (πράγμα
που συνήθως σημαίνει «λάδωμα» από τον ένοχο, ή εκβιασμό προς τον αθώο που ενοχοποιείται, ή και τα δύο).

Την παρανομία αυτή, προσπάθησαν να φορτώσουν στον Π δίνοντάς του την εντολή να καταγράψει αυτός τα ψευδή στοιχεία, παρόλο που δεν υπηρετούσε στο αρμόδιο
γραφείο ούτε είχε γνώση του γεγονότος. Ο Π έχοντας αντιμετωπίσει και άλλες παρόμοιες μηχανορραφίες στο παρελθόν, κατάλαβε  ότι προσπαθούσαν να τον εμπλέξουν, οπότε και φρόντισε να είναι τυπικός και σύννομος, ενώ ταυτόχρονα, προκειμένου να μην τιμωρηθούν αθώοι άνθρωποι (τους οποίους δεν γνωρίζει καν προσωπικά), κατήγγειλε την απόπειρα και τις παρανομίες, σε ένορκη ΕΔΕ.

(Στο περιστατικό εμπλέκονται οι περισσότεροι δηλαδή M
και οι Α και Κ.)

Με σωρεία και άλλων τέτοιων  ενεργειών από πλευράς Λ.Σ, Πολιτκών  προισταμένων (Υπ Ναυτιλίας) και  της γενικότερης  συλλογικής  Μαφιόζικης και διεφθαρμένης πολιτικής και στρατιωτικής συμμορίας ο «Π» (κατα)διώκεται από την Συμμορία των κομματικών  και ιδιοτελών δελφίνων της  ένστολης Μαφίας με το σύνολο των κανονισμών του ΛΣ, σε απόλυτη μετάφραση και σε διακεκριμένες περιπτώσεις  με τον κανονισμό του ΛΣ «σε ελεύθερη μετάφραση»:

…4) Το αποκορύφωμα, ήταν ότι σε κάποια στιγμή έφτασαν να τον καλέσουν (παράνομα) να παρουσιαστεί και να εργαστεί (χωρίς να υπάρχει κάτι έκτακτο) ακόμα και σε ημέρα κατά την οποία βρισκόταν σε… εκλογική άδεια(!!!), ενώ ταυτόχρονα, την ίδια μέρα, δικαιούταν και ρεπό (το οποίο προσπαθούσαν να του «φάνε», συμψηφίζοντάς το με την εκλογική άδεια)!!!…

Περιττό να σημειωθεί ότι προηγουμένως, του είχαν ακυρώσει πολλά προγραμματισμένα ρεπό με διάφορες «έκτακτες» δικαιολογίες, την ίδια ώρα που έδιναν αθρόα χαριστικά ρεπό σε «κολλητούς».

-Μεταξύ αυτών, ακύρωσαν και προγραμματισμένα ρεπό στα οποία έπρεπε να παρασταθεί σε σοβαρές εξετάσειςκαι εγχείρηση της μητέρας του, την οποία τελικά, με διάφορα εμπόδια, δεν του επέτρεψαν να επιμεληθεί, με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος της όρασής της!

-Επειδή με το συγκεκριμένο περιστατικό η κατάσταση ξέφευγε πλέον από κάθε νομιμότητα και οι διοικούντες καθιέρωναν ένα νέο «κράτος εν κράτει», όπου δεν υπήρχαν νόμιμα ωράρια, ρεπό και ημέρες ανάπαυσης, αλλά μόνο η αυθαιρεσία και ευνοιοκρατία για
όποιους «γούσταραν» οι διοικούντες, ο Π ζήτησε από τον αυθαιρετούντα προϊστάμενο να του χορηγήσει γραπτά την εντολή που τον καλεί να παρουσιαστεί ενώπιόν του την ημέρα της εκλογικής άδειας (και του ρεπό).
Σημειωτέον, ότι η γραπτή αυτή απόφαση που ζητήθηκε, δεν έχει καθόλου γραφειοκρατία, αφού εκδίδεται με σήμα που ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 2 λεπτά.
Όπως καταλαβαίνετε, ο προϊστάμενος δεν ήθελε να υπάρχει γραπτή καταγραφή, ώστε να μην φαίνεται η αυθαιρεσία του και οι αδικούμενοι να μην μπορούν να αποδείξουν ότι εργάστηκαν ενώ φαίνεται ότι βρίσκονται σε άδεια. Έτσι, ο προϊστάμενος «λουφάρει» τους ευνοουμένους του που έπρεπε να δουλεύουν, εξαναγκάζοντας τους «ανεπιθύμητους» να δουλεύουν στη θέση τους. Έτσι, αντί του σήματος που ζήτησε, ο Π «έλαβε» σοβαρή ποινή, με την κατηγορία της «απροθυμίας» και του ότι «έκρινε τις εντολές των ανωτέρων του», ενώ, από την άλλη πλευρά οι διοικούντες, έκαναν «τα στραβά μάτια» στην πρωτοφανή παρανομία του προϊσταμένου!!!…

-Οι επόμενοι ανώτεροι στους οποίους κατήγγειλε το περιστατικό, αντί να τιμωρήσουν τον υπεύθυνο που παραβίασε την εκλογική άδεια (και το ρεπό) του Π τιμώρησαν για δεύτερη φορά τον Π, μόνο και μόνο επειδή τόλμησε να καταγγείλει τις παρανομίεςτου προϊστάμενου και να επικαλεστεί το Σύνταγμα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, την επίκληση των οποίων, τα ανώτερα στελέχη, χαρακτήρισαν αντιπειθαρχική συμπεριφορά!

Στο σκανδαλώδες αυτό περιστατικό, εμπλέκονται τα περισσότερα ανώτερα στελέχη της διοίκησης του Λιμεναρχείου Πειραιώς καθώς (Μ- Ν , Ζ ΚΑΙ Μ.

Εμπλέκονται όμως και ανώτατα (ακόμα και πολιτικά) στελέχη της διοίκησης του
Λιμενικού σώματος (όπως ο Π, ο  Μ, και ο ο τότε υπουργός Μουσουρούληςκ.λ.π….)

Βέβαια ειναι πολύ τυχαίο και συγκυριακό πως ο Π λέγεται πως είναι είναι αδελφός του  «Γ» ο οποίος είναι    στέλεχος της  Ελληνικής Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα παιδιών  που ανήκουν στο Αυτιστικό Φάσμα (ΕΟΔΑΦ.  Η οποία Ομοσπονδία πρόσφατα  :

… για πρώτη φορά κατήγγειλε τις παραβιάσεις Θεμελιωδών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων παιδιών με αναπηρίες του  Αυτιστικού Φάσματος στη χώρα μας με επίσημα έγγραφα, καθιστώντας υπόλογους  υπουργούς και πρωθυπουργό έναντι των διεθνών συμβάσεων του ΟΗΕ.

 Η ΕΟΔΑΦ, έχει ήδη κοινοποιήσει στον ΟΗΕ τα έγγραφα αυτά και οι αρμόδιοι επίτροποι έχουν έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Γ

Παράλληλα, έχει οργανώσει πρόσθετες καταγγελίες προς τον διεθνή  οργανισμό, καθώς και προσφυγές προς το Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου – μηνύοντας τους υπουργούς και την κυβέρνηση για τα μνημονιακά μέτρα και την παραβίαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που αυτά επιφέρουν. 
Επίσης, προσφυγές προς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα ίδια θέματα και καταγγελίες προς τους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς.
  -Πρόσφατα, η ΕΟΔΑΦ κατήγγειλε στην βουλή την κλοπή 35 εκ. από ανάπηρα  παιδιά του Αυτιστικού Φάσματος από τις αρμόδιες υπουργούς  κ.κ.  Διαμαντοπούλου – Χριστοφιλοπούλου, χρήματα τα οποία χρησιμοποίησαν
 έντεχνα για την εξαγορά ψηφοφόρων στις τελευταίες εκλογές. Από την καταγγελία, προκλήθηκε έντονο επεισόδιο στην επιτροπή της Βουλής από την κ. Χριστοφιλοπούλου, η οποία μην έχοντας τίποτα να απαντήσει στις  καταγγελίες, προκάλεσε επεισόδιο και αποχώρησε απειλώντας ότι «επιφυλάσσεται»…..
   -Λέγεται μάλιστα, ότι η σύζυγος του κ Γ  απολύθηκε παράνομα με τις πρόσφατες διαθεσιμότητες από τους αρμόδιους υπουργούς   Χριστοφιλοπούλου – Μητσοτάκη – Αρβανιτόπουλο, παρ’ όλο που έπρεπε να εξαιρεθεί της διαθεσιμότητας ως γονέας παιδιού με βαριά αναπηρία. Θυμίζουμε ότι γονείς παιδιών με αναπηρίες,  αρχικά είχαν εξαιρεθεί από τις  διαθεσιμότητες
Με μετέπειτα τροπολογία (μόλις 4-5 μέρες μετά την ψήφιση του αρχικού νόμου) συμπεριελήφθησαν μυστηριωδώς στις απολύσεις, 
με νέα – έκτακτη παρέμβαση  των αρμόδιων υπουργών Χριστοφιλοπούλου  Κυρ. Μητσοτάκη.
Είναι προφανές λοιπόν, ότι οι συγκυβερνώντες υπουργοί, προκειμένου να εκδικηθούν και εκφοβίσουν αυτούς που τολμούν να τους καταγγέλλουν στον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς, δεν δίστασαν να απολύσουν και μερικές ακόμα δεκάδες
 (ίσως και εκατοντάδες) γονείς ανάπηρων παιδιών,  πράγμα πρωτοφανές, ακόμα κα για χώρες του ΔΝΤ…
Αυτά μουέκαναν εντύπωση και θέλησα να τα μοιραστώ μαζί σας…. Το πλήρες κατάντημα μιας  Ληστοσυμμορίας και των διεφθαρμένων  πρόθυμων σκύλων της  και αυλικών της  θα το βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο όπου υπάρχει πλήρες , με περισσότερα παραδείγματα άδικης καταδίωξης  των φιλοδημοκρατικών πολιτών και ένστολων , και η επίτηδες επιβράβευση της Λαμογιάς, του καψονιού και της ίντριγκας.
Κλείνω με  τα λόγια του συντάκτη,  σχετικά με την 94η θέση στη λίστα διαφθοράς του ΟΗΕ:
Είναι προφανές, ότι η συγκυβέρνηση του ΔΝΤ, χτίζει τον διοικητικό υπόκοσμο που χρειάζεται για την υποδούλωση του Έλληνα πολίτη, σε ένα κράτος εχθρικό προς τα δικαιώματά του.

Απόδειξη ότι οι κομματικοί μανδαρίνοι που οργανώνουν και εκτελούν τις χουντικού τύπου διώξεις, υποθάλπονται και επιβραβεύονται πλέον φανερά
-Όλος αυτός ο διοικητικός υπόκοσμος του κομματικού κράτους, αποτελούμενος από τα γνωστά γαλαζοπράσινα «κομματόσκυλα» ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, ο οποίος επί τόσα χρόνια έχτισε την πιο δακτυλοδεικτούμενη στον κόσμο διαφθορά, συνενώνεται, υποθάλπεται και επιβραβεύεται με θέσεις κλειδιά.
Το πλήρες άρθρο από εδώ:

PEIRATIKO REPORTAZ: Μία καταγγελία ΒΟΜΒΑ, που έλαβε και δημοσιεύει, το peiratiko reportaz, γιατί δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να κουκουλωθεί ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ- Καλούμε το Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων και τους βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης να παρέμβουν.Γιατί, αν ευσταθούν τα καταγγελλόμενα, τότε πραγματικά, μιλάμε για επικίνδυνη…χούντα στο Λ.Σ!!!.

One thought on “Λιμενικό Σώμα: Διώξεις και τιμωρίες δημοκρατικών αξιωματικών .Οπως γινόταν στην Χούντα;

  1. Ο/Η epamdytikisathinas λέει:

    Reblogged this on ΕΠΑΜ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ and commented:
    «Εμπρός, πίσω!» Που έλεγε κι Μπόμπολας! ή ο Πόποτας ? τους μπερδεύω….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: