Οταν βρίσκεσαι σε Χουντα , πάντα αποκαθίσταται η «νομιμότητα» και το «δημόσιο συμφέρον»

Σχολιάστε

7 Νοέμβριος , 2013 από Hountas


Πασοκ:

«Η αποκατάσταση της νομιμότητας, η ελεύθερη και καθολική λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης είναι επιβεβλημένο καθήκον των συντεταγμένων αρχών της πολιτείας για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος«, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ σχετικά με την εκκένωση του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής.

Όπως αναφέρει, «οι μόνοι που αντιδρούν είναι αυτοί που μετέτρεψαν την ΕΡΤ σε παραμάγαζο για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων, καλύπτοντας μια μικρή μειοψηφία εργαζομένων«.

Διαβάσατε την Χουντική / Κατοχική  δήλωση του ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί να  καλύψει τα  νερά με  μελάνι …. Βέβαια η προστασία που μας προσφέρουν οι «Συντεταγμένες»  (πόσο πολύ εύκολα έρχεται στο νου το διατεταγμένη!) «Αρχές» είναι πάντοτε υπέρ μας ενάντια σε μία μικρή μειοψηφία εργαζομένων.

Για να το αναλύσουμε αυτό το μικρούλι λίγο:

Μικρή μειοψηφία: Αρα , σας  «νικήσαμε» στην ψηφοφορία , οπότε είμαστε και δημοκράτες , κάνουμε ψηφοφορίες, και άρα χάσατε. Και τώρα γκρινιάζετε γιατί δεν ξέρετε να χάνετε. Ποια ψηφοφορία; Πότε ρωτήθηκαν οι εργαζομενοι και όλη η κοινωνία, η οποία  πληρώνει ΕΡΤ,  για το κλείσιμο της ΕΡΤ; Πότε ψηφίστηκε έστω το ποιοι και άν θέλουν  να πάνε στην Δικτατορική Τηλεόραση (ΔΤ);

Εργαζομένων: Αρα είστε μία μικρή συντεχνία ανθρώπων αποκομμένοι τελείως από όλο το  σύνολο , και άρα δεν έχετε στον ήλιο μοίρα. Επίσης πασχίζετε  να πάρετε εσείς τα λεφτά  που κόβουμε εμείς από αυτούς που πεινάνε. Αρα θέλετε να πάρετε λεφτα. Δεν θέλετε λευτεριές και ροζ κορδέλες. Λεφτα παραπάνω θέλετε. Εμείς , οι «Συντεταγμένες Αρχές»  προστατεύουμε το Σύνολο που δημιουργήσαμε και την «Νομιμότητα» που καθιερώσαμε.

– Να θυμίσω πως νομιμότητα σε κάποιες αφρικανικές φυλές είναι η νύφη να βιάζεται κατα συρροή από τα αρσενικά αδέρφια του μελλοντικού άντρα της… Ετσι για να «στρώσει» από μικρη….

Τι δεν καταλαβαίνω;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: