ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ : Η Συνομοσπονδία των Εργοδοτών και Βιομηχάνων της Βουλγαρίας (KRIB) – η μεγαλύτερη ένωση επιχειρήσεων στη χώρα – απαίτησε γρήγορο σχηματισμό μιας σταθερής νέας κυβέρνησης – ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!

Σχολιάστε

8 Οκτώβριος , 2014 από Hountas


Bulgaria: Bulgaria's Business Demands New Government ASAPΗ Συνομοσπονδία των Εργοδοτών και Βιομηχάνων της Βουλγαρίας (KRIB – όπως λέμε ΣΕΒ στην Ελλάδα) – η μεγαλύτερη ένωση επιχειρήσεων στη Βουλγαρία – απαίτησε γρήγορο σχηματισμό μιας σταθερής νέας κυβέρνησης σε μια συνάντηση με τον ηγέτη του νικητή των εκολγών πρόεδρο του συντηριτικού GERB Μπόικο Μπορίσοφ.

Οι εκπρόσωποι της οργάνωσης σημείωσαν  ότι η δέσμευση των κεφαλαίων της ΕΕ προκαλεί σημαντικά προβλήματα στον κατασκευαστικό τομέα, στον οποίο διάφορες εταιρείες αναμένουν πληρωμές από το κράτος με το ποσό των πάνω από BGN 1 B. (1 δις Λεβα ~ 500 εκ Ευρω)

Οι εκπρόσωποι της ένωσης (του ΣΕΒ της Βουλγαρίας)  απαίτησαν επίσης μια ενημερωμένη έκδοση του προϋπολογισμού, όπως κατά τη γνώμη τους, οι πληρωμές από τα προγράμματα της ΕΕ δεν ήταν αρκετές για να εγγυηθούν την οικονομική σταθερότητα της χώρας.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από το GERB,  Ο Μπορίσοφ δεσμεύθηκε να κρατήσει διαφανείς διαπραγματεύσεις με τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα εκπροσωπούνται.

το βρήκα εδώ:

Bulgaria’s Business Demands New Government ASAP – Novinite.com – Sofia News Agency.

 

ΣΣ:Με λίγα  λόγια , για να γίνεται κατανοητό :  Οι εκπρόσωποι του  ΣΕΒ της  Βουλγαρίας δηλαδή  οι μεγάλοι ιδιωτικοί επενδυτές και κεφαλαιούχοι , απαίτησαν σύντομα κυβέρνηση και υπόδειξαν νέο προϋπολογισμό στην Κυβέρνησή τους !

Αν ζηλεύετε , μην ανησυχείτε! Γίνονται άοκνες προσπάθειες από την εδώ κυβέρνηση να τους μοιάσουμε. Αρκεί να κάτσουμε στ’ αυγά μας ήσυχα ήσυχα και να  μην μπλεκόμαστε στα πόδια τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: