ΝΟΜΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝ ΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΕΟΔΑΦ : ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔ ΩΣΤΕ ΤΟ

Σχολιάστε

5 Δεκέμβριος , 2014 από Hountas


ΠΡΟΣΟΧΗ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

Ε.Ο.Δ.Α.Φ

Εθνική Ομοσπονδία για τα Δικαιώματα του Αυτιστικού Φάσματος

Καλημέρα από την ΕΟΔΑΦ. Παρακαλούμε για την προώθηση του πιο κάτω μηνύματος προς όλους τους πολίτες, και κυρίως:

προς τα e-mails των βουλευτών και ΜΜΕ που έχουμε μετά το τέλος του κειμένου.

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αξιότιμοι κ. βουλευτές:

-Όπως σας έχουμε ενημερώσει τεκμηριωμένα, ο νέος νόμος ειδικής αγωγής του υπουργείου Παιδείας θεσμοθετεί μεθόδους «έξυπνου και διακριτικού» βασανισμού των 35.000 περίπου μαθητών με αναπηρίες του Αυτιστικού Φάσματος στη χώρα μας.

-Για να επιβληθούν όλα αυτά στα παιδιά, η απόφαση για την Εκπαίδευση του παιδιού αφαιρείται από τους γονείς και την οικογένεια και εκχωρείται στα κρατικά (κομματικά) στελέχη (και μάλιστα, του κράτους που σύμφωνα με τις εκθέσεις των διεθνών οργανισμών παρουσιάζει την μεγαλύτερη ανάπτυξη διαφθοράς στον κόσμο!!!).

-Όλα αυτά γίνονται, προκειμένου να εξαναγκάσουν τα παιδιά αυτά σε εγκατάλειψη του Σχολείου, ώστε τα χρήματα που δίνουν γι αυτά οι διεθνείς οργανισμοί, να μείνουν στα χέρια της κυβερνητικής διαφθοράς.

-Για να αιτιολογηθεί η ψήφιση αυτού του νόμου, που παραβιάζει όλες τις αρχές του ΟΗΕ και τις συμβάσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εφαρμόζεται η γνωστή μέθοδος των τριτοκοσμικών / χουντικών καθεστώτων με την χρησιμοποίηση πλαστών / κομματικά εξαρτώμενων ψευδο-εκπροσώπων, οι οποίοι παρουσιάζουν ως δήθεν αίτημα των ίδιων των γονέων και των παιδιών, την καταπάτηση των Δικαιωμάτων τους:

Στα πλαίσια αυτά, η κυβέρνηση απάντησε ότι την άμεση κατάθεση προς ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου, ζήτησε εγγράφως η ΕΣΑΜΕΑ .

Η ΕΣΑΜΕΑ (και η ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ που αποτελεί οργανικό τμήμα της) έχουν ζητήσει κατ’ επανάληψη την καταπάτηση θεμελιωδών Δικαιωμάτων των παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος, εξυπηρετώντας τις περικοπές της εκάστοτε κυβέρνησης και ερχόμενες σε πλήρη αντίθεση με τις διεθνείς συμβάσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και με τις θέσεις του ΟΗΕ.

Όμως, όπως έχουν δηλώσει κατ’ επανάληψη μέσω της ΕΟΔΑΦ οι γονείς παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος, οι ΕΣΑΜΕΑ και ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ ΔΕΝ εκφράζουν τις απόψεις και τα αιτήματά τους και ΔΕΝ τους εκπροσωπούν.

Αντίθετα, λειτουργούν ως εχθροί των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τους, έχοντας απαιτήσει κατ επανάληψη την καταπάτησή τους, προς όφελος της κυβέρνησης και της διαφθοράς:
-Στο «σχέδιο δράσης» του 2009, ζήτησαν την περικοπή της Παράλληλης Στήριξης παρουσιάζοντάς την ως περιττή σπατάλη, αιτιολογώντας έτσι τις μεθόδους κακοποίησης και βασανισμού με την «μερική Παράλληλη Στήριξη» που ακολούθησε αμέσως μετά με τις αποφάσεις Διαμαντοπούλου και επιδεινώνεται με τον νέο προτεινόμενο νόμο.

-Στην ψήφιση του νόμου 4186 – ΦΕΚ Α΄193 – 17-09-2013: «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις» / άρθρο 28, απαίτησαν την καταπάτηση του Δικαιώματος των γονέων να αποφασίζουν το εκπαιδευτικό σχήμα των παιδιών τους, αιτιολογώντας την τωρινή πρόταση νόμου που εκχωρεί τα Δικαιώματα της οικογένειας σε κρατικούς υπαλλήλους, προκειμένου να μπορούν ανεμπόδιστα να εφαρμόζουν τον βασανισμό των παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος. Ζήτησαν δηλαδή ακόμη και την καταπάτηση των θεμελιωδών αρχών και αποφάσεων του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Υπάρχει πλήθος παρόμοιων παραδειγμάτων, που κάνουν σαφές ότι:

-Οι ΕΣΑΜΕΑ και ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ ΔΕΝ εκφράζουν τις απόψεις και τα αιτήματα των 200.000 οικογενειών του Αυτιστικού Φάσματος και ΔΕΝ τις εκπροσωπούν.

-Αντίθετα, λειτουργούν ως εχθροί των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τους.

-Ότι ως προς τα Δικαιώματα των παιδιών με Αυτισμό, λειτουργούν κυρίως σαν φιλοκυβερνητικοί, ή παρακυβερνητικοί φορείς των κυβερνώντων κομμάτων (των οποίων έχουν διατελέσει και στελέχη, ή και βουλευτές).

-Ότι έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις διεθνείς συμβάσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του ΟΗΕ, των οποίων την καταπάτηση έχουν απαιτήσει κατ’ επανάληψη, προκειμένου να πετύχουν την καταπάτηση των Δικαιωμάτων των παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος.

-Ότι για τους λόγους αυτούς, ενισχύονται με προνόμια και χρηματοδοτήσεις από χρήματα των διεθνών οργανισμών, με την παρέμβαση οργάνων του κράτους.

-Ότι σε αντίθεση με τις επιχορηγήσεις και τα προνόμια προς τους φιλοκυβερνητικούς αυτούς φορείς, οι εκπρόσωποι της ΕΟΔΑΦ αποκλείονται συστηματικά, ενώ όπως έχει καταγγελθεί επίσημα στη βουλή πρόσφατα (και στον ΟΗΕ πέρσι), αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς διώξεις χουντικών εποχών – ιδιαίτερα όσοι εργάζονται στο Δημόσιο, προκειμένου να εκφοβιστούν και φιμωθούν.

-Ότι συνεπώς, τα χρήματα που χορηγούν οι διεθνείς οργανισμοί για την προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε μη κυβερνητικούς φορείς, στην πραγματικότητα δίνονται σε φιλοκυβερνητικούς ή παρακυβερνητικούς οργανισμούς και χρησιμοποιούνται για τον ακριβώς αντίθετο σκοπό – δηλ για την καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

-Για όλους τους παραπάνω λόγους σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις ΕΣΑΜΕΑ – ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ, είναι προϊόν σκοτεινών παρακρατικών μεθοδεύσεων και μηχανισμών πλαστογράφησης της εκπροσώπησης των κοινωνικών ομάδων, κατά τα γνωστά πρότυπα των χουντικών τριτοκοσμικών καθεστώτων και ΔΕΝ εκπροσωπούν τις θέσεις και τα αιτήματα των οικογενειών παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος.

Οι αληθινές θέσεις και νομοθετικά αιτήματα των οικογενειών του Αυτιστικού Φάσματος, έχουν εκφραστεί έγγραφα, ενυπόγραφα και σε πρώτο πρόσωπο από τους ίδιους τους γονείς, με το μεγάλο ψήφισμα των 8.162 υπογραφών της ΕΟΔΑΦ (το μεγαλύτερο έγγραφο διάβημα των οικογενειών του Αυτιστικού Φάσματος που υπήρξε ποτέ στη χώρα μας), το οποίο έχει κατατεθεί και στον ΟΗΕ το 2013.

Οι θέσεις αυτές, αναλύονται στην επίσημη τοποθέτηση της ΕΟΔΑΦ για την πρόταση νόμου και στην νομοθετική πρόταση ΕΟΔΑΦ, τα οποία σας στέλνουμε συνημμένα.

Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε

-Να μην ψηφίσετε τον εγκληματικό / ναζιστικό νόμο που φέρνει προς ψήφιση το υπουργείο Παιδείας με δικαιολογία την υποστήριξή του από τους δήθεν (ψευδο)εκπροσώπους ΕΣΑΜΕΑ – ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ.

-Να μην ψηφίσετε τον βασανισμό αθώων ανάπηρων παιδιών που φέρνει η πρόταση νόμου του υπουργείου Παιδείας, με δικαιολογία την υποστήριξή του από τους δήθεν (ψευδο)εκπροσώπους ΕΣΑΜΕΑ – ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ.

-Να μην ψηφίσετε την μεσαιωνική αφαίρεση της απόφασης για το Εκπαιδευτικό πλαίσιο του παιδιού από τους Γονείς και την εκχώρησή της σε κρατικούς υπαλλήλους του πιο διεφθαρμένου κράτους, με δικαιολογία ότι υποστηρίζεται από τους δήθεν (ψευδο)εκπροσώπους ΕΣΑΜΕΑ – ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ.

Σας καλούμε να στηρίξετε και να ψηφίσετε την νομοθετική πρόταση της ΕΟΔΑΦ που είναι σύμφωνη με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και υποστηρίζεται από τις 8.162 υπογραφές των ίδιων των γονέων, από τις διεθνείς συμβάσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και από τις πρόσφατες υποδείξεις του ΟΗΕ προς την Ελληνική κυβέρνηση.

-Κύριοι βουλευτές:

Ασφαλώς, χάρις στην πανίσχυρη θέση σας, τα δικά σας παιδιά, είναι απόλυτα προστατευμένα και δεν κινδυνεύουν από τα διεφθαρμένα ναζιστικά νομοθετήματα που προωθούνται μέσω ΕΣΑΜΕΑ – ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ.

Θα τα ψηφίσετε όμως για τα παιδιά των άλλων;;;

-Η ΕΟΔΑΦ, ως ο αρμόδιος κοινωνικός φορέας που παρακολουθεί την υπόθεση, οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες και την Ελληνική κοινωνία ποιοι βουλευτές έπραξαν το καθήκον τους καταψηφίζοντας και απορρίπτοντας τον απάνθρωπο νόμο και τις νεοναζιστικές διατάξεις του – και ποιοι από την άλλη πλευρά ψήφισαν την παραβίαση Θεμελιωδών Δικαιωμάτων και τον βασανισμό αθώων ανάπηρων παιδιών, καταπατώντας τα Ανθρώπινα και Συνταγματικά Δικαιώματα, το Σύνταγμα και το Δημοκρατικό πολίτευμα τα οποία έχουν ορκιστεί να υπερασπίζονται:

Ώστε οι πολίτες να ξέρουν τι είδους κράτος επιδιώκει να οικοδομήσει ο κάθε υποψήφιος που ζητάει την ψήφο τους – και τι πραγματικά πρέπει να περιμένουν από αυτόν.

-Επειδή η στάση της Πολιτείας προς τα ανάπηρα παιδιά της και τα ευπαθή κοινωνικά στρώματα, είναι ο πιο αξιόπιστος δείκτης των προθέσεών της για τα Ανθρώπινα και Συνταγματικά Δικαιώματα ΟΛΩΝ μας…

(Συνημμένα:

τα σχετικά αποσπάσματα από την τοποθέτηση της ΕΟΔΑΦ για τις παρεμβάσεις ΕΣΑΜΕΑ.

Παλιότερο υπόμνημα συλλόγων για τις παρεμβάσεις ΕΣΑΜΕΑ

Το απόσπασμα της τοποθέτησης ΕΟΔΑΦ για το Δικαίωμα των Γονέων

Το απόσπασμα της τοποθέτησης ΕΟΔΑΦ για τον έντεχνο βασανισμό των παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος.)

προς:

mail@primeminister.gr;gge;ggiakoumi;minister;t08deab;yfgramadem;gengram;info;klol;epitropes;kat_papakosta;karamanlia;katsafados;vassilis.kikilias;plakiotakisgiannis;ammanatidou;pandritseli;astampouli;evychristofilopoulou;m.chrysoveloni;mathaiopoulos;m.repousi;kke;info;stefanski;encephalosj;admin;inewsgr.com;info;anaplirotes60.50.70.50;info;seepeastella;poseepea;info;fsptea;enelea12;editorial;info;eepynp;ekpsath;dikepsy;

support;seps; info;secretar;info; skle;info;info;vkar;

iokaleiferopoulou;alexandrakistakis;afroditipapakalou;portosalte;sfiroera;korovila;christos.pilalis;filhs;k_zagaras;v.venizelos;morfonios;chrisalkisti.b;k.agoris;hotdocum;koutipandoras;thodorispanagiotidis;ysymeonides;info;anemosanti;mailbox;kkethess;mpoghr1917;kanelli;kanelli;antonisepiisoisorois;liatsou;varinu;andritsa;spykaral;mariadigital;fotiadi;info;manosharas;manosh;mastor;efyntan;soufleri;ifj;eshemtbc;info;epiea;info;psat;koutipandoras;

a.asimakopoulou;a.davakis;a.gkerekou;a.psycharis;a.tsipras;aalexopoulos;achatzivasileiou;ag.kalogeri;agerek;ahmet.haciosman;ak;akis;aldermen;alekos.kontos;alexandros.meikopoulos;alikourentzos;amajohn;amajohn1961;ameikopoulos;ammanatidou;anagnostakisdimitris;anapl.ypourgos;andreasmarinos;androulakis;annamani;apostolou;arampatzifot;argos;argyris;arkadia_odysseas;artdavris;asimina.skondra;aspasiamandreka;at;atheop;avlosit;avramidis;avramopoulos;axanthos;ayhankarayusuf;b.oikonomou;barkas;barkascon;bezasant;bolaris;bouras;ch.gokas;ch.markogiannakis;chmantas;chr.alexopoulos;christogiannisd;christos;chrysmarina;ckaragiannidis;contact;cstaik;

ch.gokas;ch.markogiannakis;chmantas;chr.alexopoulos;christogiannisd;christos;chrysmarina;ckaragiannidis;contact;cstaik;d.avgerinopoulou;d.kodelas;d.kyriazidis;d.saltouros;dchrisag;demarlarissa;dendias2;dep.speaker_st;dgakis;dgakis;dgelalis;dimitris;dimitris;dimitriskodelas;dimitrisvtsoukalas;dstamenitis;dtzamtzis;dxaralampidou;e.avlonitou;e.karanasios;e.mpoukouras;e.rapti;efgeorgopoulou;efikeram;elmakri;elmakthe;enalion;foteini;fpipili;g.georgantas;g.ioannidis;g.kefalogiannis;g.kyritsis;g.pasxalidis;g-adonis;gaitani;gbatsara; gbatsara;gdriv10;germanidis;giakoumatosge;giannispasxalidis;giorgos.kyritsis;gioulekas;giovanomos;gkonst9;g-kont; gntolios;goka59;gpantzas;grafeio.voulas;gram;gtkoukodimos;gvaremenos;gvlahos;harakafantari1;

i.maniatis;i.panousis;i.tragakis;idimaras;igglezi;imichelogiannakis;info;info;info;info;info;info;info;info;info;info;info;info;info;info;info;info;info;info;info;info;info;info;iriniagath;irodioti;izer61;j.koutsoukos;jandrianos;johnmichelakis;k.dermitzakis;k.kleitsiotis;k.markopoulos;k.markou;kafantari;kalangis;karamanlia;karamanlis.office;karampelas;karampelas1;karasmanis;karef;kasapidi;kat_papakosta;katsafados;katsafados;kellas.xristos;kkaragounis;kke;kkoutsog;Konsolasmanos;kontonis;kontonis;kontzav;

lafazanis;lampropk;lampropoulos;lazarch;leontaridis;litsa.ammanatidou;loverdos;ltsavdar;lykouren;m.giannakaki;m.repousi;m.repousi;m.triantaf;manousos;mar.antoniu;mar.antoniu;maria.kanello;maria;mariabolari;mariabolari;mariadiakaki2;matthaiopoulos;maximos;maximossenetakis;mdiakaki;melas;micpap;micpap1;mika;miltiadis;minister;mkrits;msalmas;mtamilos;mxgram;n.tsoukalis;nathan;nikmicha;nikosstavrogiannis;ninikolopoulos;nmcvamvaka;nstavrogiannis;nsyrm;ntagaras;nvalavani;nvalavani;nvoutsis;o.gerovasili;odysseasvoudouris;office;ol.kefalogianni;olgagerovasili;ouzounidismarinos;;kke;kkethess;lab_giorgos;calissandrakis;kanelli;kanelli;b.nikolaidou;hr1917;ttsatsouli;erg;ninikolopoulos;nikolopoulosnikosxriki;aspva;agerek;a.gkerekou;

idimaras;p.chaikalis;repousi;s.anastasiadis@parliament.gr;s.xoulidou@parliament.gr;sabaziot@otenet.gr;samoilis@parliament.gr;savanast@otenet.gr;senetakis@parliament.gr;skaloyan@otenet.gr;skaloyan@parliament.gr;spiros@KE.KKE.gr;sptaliad@otenet.gr;spyros.lykoudis@gmail.com;st.konstantinidis@parliament.gr;stathakisgs;stathispanagoulis@gmail.com;staxoyl@gmail.com;stratoulis@parliament.gr;stylianidis@e-stylianidis.gr;stylios@parliament.gr;symeonk@parliament.gr;syn; synpirea@otenet.gr;syrizakozanis@gmail.com;syrizaserron;t.iakovidou@parliament.gr;t.quick@parliament.gr;takis_tsoumanis@yahoo.com;tasoulas@parliament.gr;tassos@nerantzis.gr;

tatsopoulos@parliament.gr;tatsopoulospetros@yahoo.com;th.karaoglou@parliament.gr;th.parastatidis@parliament.gr;th.petrakos@parliament.gr;thanasis.davlouros@gmail.com;thanasispetrakos@gmail.com;thanos@moraitisthanos.gr;thessaloniki@elenarapti.gr;thfotiou@central.ntua.gr;thfotiou@parliament.gr;t.psyrras;tpafilis@parliament.gr;tsakalot@econ.uoa.gr;tsakalot@parliament.gr;tsoukalas@parliament.gr;tzavaras@parliament.gr;v.diamanto@parliament.gr;v.katrivanou@parliament.gr;v.kiriakakis@parliament.gr;vamvaka@parliament.gr;vassilis.kikilias@kikilias.gr;vesiropoulos@gmail.com;virvidakisk@gmail.com;vkaperna@otenet.gr;vlachveis@parliament.gr;vogiatzis@parliament.gr;voridis@parliament.gr;vpolydoras@yahoo.gr;vroutsis;xatzilamprou;xatzilamprou;xgiatagan;xirotiri_vouli;xmarkog;xristos;ydragasakis;ykefalogiannis; zettamakri;zetta.makri;zeybek;zkonst;zoikonstantopoulou;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s